top of page

wo 18 nov

|

Gaia Hoeve

Healing Cirkel

Voel jij ook de behoefte om jezelf te verbinden met gelijkgestemden. Om samen te zijn in een cirkel van licht en liefde. Ongeveer één keer per maand organiseer ik een Healing Cirkel. Interesse? Dan nodig ik je van harte uit verder te lezen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Healing Cirkel
Healing Cirkel

Tijd en locatie

18 nov 2020, 19:30 – 21:30

Gaia Hoeve, Molenstraat 37, 5327 AW Hurwenen, Nederland

Gasten

Over het evenement

Met gelijkgestemden vormen we een cirkel van licht en liefde. Doordat alles er zijn mag kan het transformeren. Hierdoor

zal jij je lichter voelen, zal jouw trillingsfrequentie verhogen en komt er steeds meer ruimte vrij voor jouw eigen authentieke zelf.

Wel verbinden ons met ons eigen licht om vervolgens aan te sluiten op het collectieve licht. Van daaruit laten we geheel intuïtief een healingsritueel ontstaan dat door mij zal worden begeleid.

Tijdens dit healingsritueel ga jij aan de slag met dat wat er in jou geheeld mag worden of wat er in jou mag groeien.

We dragen elkaar door dicht bij onze eigen kern te blijven en er als een soort van baken van licht en liefde voor elkaar te staan.

M.a.w. iedere deelnemer draagt zijn eigen stukken. Op deze manier leren we “het” verhaal los te laten, onze pijn, verdriet, emoties of wat dan ook te voelen om er vervolgens licht, liefde en zachtheid naar toe te sturen. Zodat we van binnenuit zacht kunnen worden waardoor de blokkades en verkrampingen in ons lichaam kunnen ontspannen en we vervolgens weer kunnen

gaan stromen.

Bijdrage:

€27,50 per avond, thee met iets lekkers inbegrepen

Aantal deelnemers:

I.v.m. de corona maatregels max 6 deelnemers (Max. 10 / Min. 5)

Informatie:

De groepsamenstelling is wisselend. Je bepaald dus zelf wanneer je deel wilt of kunt nemen. Vol=Vol

Aanmelden:

Je kunt jezelf via een Whatsappje bij mij aanmelden, ik zal je dan een betaalverzoek terug appen om je deelname te bevestigen.

Tel: 06-1001 1682

Opmerking:

Veiligheid is tijdens een transformatieproces van essentieel belang. Het is dan ook niet toegestaan dat ervaringen van een ander buiten deze cirkel gedeeld zullen worden.

Deel dit evenement

bottom of page