top of page

Aanbod

Als spiritueel energetisch healer, klank healer en coach werk ik afgestemd op jou en vanuit mijn intuïtie. De behandelmethoden binnen mijn sessies, kunnen dan ook variëren en gecombineerd worden.

Aanmelden via 06-1001 16 82 of gaiahoeve@gmail.com

IMG-20191012-WA0016.jpg

Energetische

Healing & Coaching

Tijdens deze healing stem ik af op jouw hulpvraag of op dat wat er zich aandient. Hierbij maak ik bijvoorbeeld gebruik van klankschalen, stem, stemvorken, edelstenen, de tijdslijntechniek, innerlijk kind werk of bewustzijnskaarten. Verder benut ik de kracht van etherische oliën, intuïtieve massage, chakra's, instrumenten en sjamanistische trommels en ratels.

1 uur 30 minuten € 111

Healing & Sharing 

 

Laat jezelf volledig onderdompelen in een bad van vibrerende en helende klanken. Jij mag heerlijk ontspannen liggen onder een warme deken en hoeft even helemaal niks. De klanken helpen je in een meditatieve staat te komen en naar binnen te keren. Hierdoor kun jij een diepe ontspanning ervaren, kunnen inzichten zich aandienen en kan er heling op ziels-, kernniveau plaatsvinden. 

 

De klankhealing ontstaat intuïtief, volledig in afstemming op de groep. Ik zal mij door de ruimte bewegen en gebruik maken van diverse energetische instrumenten.

 

Na het klankhealing is er onder het genot van een kopje thee gelegenheid voor een sharing en kun jij indien dit zo voelt iets delen of iets vragen.

 

Klank als helend medicijn, hoe werkt dat?

 

Alles is Energie. Energie is trilling. Ieder deel van ons lichaam heeft zijn eigen ideaaltrilling. Ofwel het trillingsniveau waarop ons lichaam of een deel daarvan het best functioneert. Door allerlei factoren, zoals bijvoorbeeld (vastzittende) emoties, stress, trauma’s, en straling, kan deze trilling uit balans raken.

 

Iedere klank heeft zijn eigen unieke trillingsfrequentie die resoneert met jouw op fysiek, mentaal, spiritueel of energetisch niveau. De trillingen die ontstaan door het bespelen van diverse instrumenten, helpen jouw lichaam om eventuele onbalans te herstellen en mogelijke verstoringen in jouw energiestroom op te heffen. Hierdoor kan jouw energie weer ongehinderd stromen en kan jouw ideaaltrilling zich herstellen.

 

De instrumenten waar ik mogelijk mee werk

 

Klankschalen, Chau gong, monochord, N’Goni, windchimes, klankstaven, skruttibox, sjamanendrum, native flute,  rainmaker, oceandrum, ratels, hangdrum en stem.

 

Praktische informatie

 

Doe gemakkelijke/ruim zittende kleding aan en neem slofjes of dikke sokken mee

19:30 - 21:30 uur

€ 33

Max 10 min 5 deelnemers

Transformatie Weekend 

Regelmatig organiseren Edith Plompen van "Bewustzijn

met Edith" en ik exclusieve vrouwen weekenden.

Deze weekenden zijn wisselend qua thema, voorbeelden hiervan zijn Rise & Shine en het Eigenwijsheid thema.

Hierbij maken we gebruik van elkaars kwaliteiten

en vanuit gelijkwaardigheid dragen we elkaar.

We bewegen ons mee met wat er zich aandient, het

programma zal dus afgestemd worden op de groepsenergie, met daarin alle ruimte voor jou en jouw processen.

 

Wat kun je verwachten?

De heling ervaren die je voelt wanneer andere vrouwen

achter je staan, je veiligheid bieden en je liefdevol

begeleiden mocht je door moeilijke stukken gaan.

Ervaren dat pijnlijke of verdrietige gevoelens heel goed

kunnen bestaan naast het ultiem genieten en het vieren

van het leven. Kortom transformerende weekenden met bijvoorbeeld de volgende ingrediënten; Gezelligheid, rust, veiligheid, in verbinding met elkaar, (stilte) wandeling in de natuur, cacao ceremonie, kampvuur, samen lachen, zingen,

klank healing concert, energetisch lichaamswerk,

ademwerk, meditatie, samen voedzaam koken,

even languit in bad, mijmeren bij het vuur en

dat wat er verder mag ontstaan.

 

Van vrijdag 20:00 uur - zondag 15:00 uur

€ 285

Maximaal 6 gelijkgestemden, inclusief

maaltijden en overnachtingen.

Intuïtieve Massage

 

Bij deze massage werk ik intuïtief, vanuit jouw hulpvraag. Deze hulpvraag kan heel divers zijn, denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid, stress, (vastzittende-)emoties, spanning, weerstand of blokkades in denken en doen.

1 uur 30 minuten € 111

Klank Healing 

Klank Healing waar bijvoorbeeld klankschalen, stem, salie en sjamanistische trommels en ratels aan te pas kunnen komen. Samen ruimen we dat wat jou niet meer dient op en brengen we jouw lichaam ziel en geest weer in balans.

1 uur 30 minuten € 111

Stemvork Healing 

Bij deze healing maak ik gebruik van toonpunctuur ook wel Fonoforese genoemd.  De stemvorken kunnen voor verschillende hulpvragen ingezet worden. Denk bijvoorbeeld aan het balanceren van je chakra's, opheffen van vermoeidheid, stress, trauma, (vastzittende-)emoties, spanning, weerstand of blokkades in denken en doen.

1 uur 30 minuten € 111

Workshop Sjamaandrum  

Samen met jouw vrienden onder vakkundige begeleiding je eigen unieke sjamanendrum met drumstok bouwen?

 

 In Nieuw Heeten in het mooie Sallandse landschap organiseer ik samen met Ingrid Bessembinder op aanvraag deze bezielde workshop. 

 

Wanneer je zelf een groep van minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers bijeen hebt gebracht, plannen we gezamenlijk een datum in.  Door de groep klein te houden, kunnen we iedereen voldoende aandacht geven.

Naast het bouwen van een eigen sjamanendrum kun je bij ons ook een sjamanendrum kopen, zie hiervoor de webshop.

 

Heb je speciale wensen, wij kunnen ook een “op maat” gemaakte drum voor jou bouwen, neem hiervoor contract met ons op.

 

Voor meer informatie  

www.sjamaandrum.nl

Workshop

10:00 - 17:00 uur

€ 280

Inclusief alle benodigde materialen, koffie, thee en een uitgebreide lunch

 

bottom of page