top of page

do 12 mei

|

Hurwenen

Klankhealing & Sharing

Laat jezelf volledig onderdompelen in een bad van vibrerende en helende klanken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Klankhealing & Sharing
Klankhealing & Sharing

Tijd en locatie

12 mei 2022, 19:30 – 21:30

Hurwenen, Molenstraat 37, 5327 AW Hurwenen, Nederland

Over het evenement

Healing & Sharing 

Laat jezelf volledig onderdompelen in een bad van vibrerende en helende klanken. Jij mag heerlijk ontspannen liggen onder een warme deken en hoeft even helemaal niks. De klanken helpen je in een meditatieve staat te komen en naar binnen te keren. Hierdoor kun jij een diepe ontspanning ervaren, kunnen inzichten zich aandienen en kan er heling op ziels-, kernniveau plaatsvinden.

De klankhealing ontstaat intuïtief, volledig in afstemming op de groep. Ik zal mij door de ruimte bewegen en gebruik maken van diverse energetische instrumenten.

Na het klankhealing is er onder het genot van een kopje thee gelegenheid voor een sharing en kun jij indien dit zo voelt iets delen of iets vragen.

Klank als helend medicijn, hoe werkt dat?

Alles is Energie. Energie is trilling. Ieder deel van ons lichaam heeft zijn eigen ideaaltrilling. Ofwel het trillingsniveau waarop ons lichaam of een deel daarvan het best functioneert. Door allerlei factoren, zoals bijvoorbeeld (vastzittende) emoties, stress, trauma’s, en straling, kan deze trilling uit balans raken.

Iedere klank heeft zijn eigen unieke trillingsfrequentie die met jou resoneert op fysiek, mentaal, spiritueel of energetisch niveau. De trillingen die ontstaan door het bespelen van diverse instrumenten, helpen jouw lichaam om eventuele onbalans te herstellen en mogelijke verstoringen in jouw energiestroom op te heffen. Hierdoor kan jouw energie weer ongehinderd stromen en kan jouw ideaaltrilling zich herstellen.

De instrumenten waar ik mogelijk mee werk

Klankschalen, Chau gong, monochord, N’Goni, windchimes, klankstaven, skruttibox, sjamanendrum, native flute,  rainmaker, oceandrum, ratels, hangdrum en stem.

Praktische informatie

Doe gemakkelijke/ruim zittende kleding aan en neem slofjes of dikke sokken mee

19:30 - 21:30 uur

€ 33

Minimaal 4 deelnemers, maximaal 10 deelnemers

Deel dit evenement

bottom of page