top of page
20181206_144259.jpg

Gaia Hoeve 

Praktijk voor Healing en Bewustzijn

Sinds 2011 geef ik als opgeleid spiritueel energetisch healer en coach vorm aan mijn wens om iets te betekenen voor anderen. 

 

Na de praktijkruimte in mijn woonhuis te zijn ontgroeid, besloten we in 2013 om op ons terrein een hoeve te bouwen. Zo werd in september 2014 Gaia Hoeve Praktijk voor Healing en Bewustzijn door mij opgericht. Nieuwsgierig? Dan nodig ik jou van harte uit meer over mij en mijn aanbod te lezen. 

IMG-20190309-WA0006.jpg
20170615_125754.jpg
20181206_140008.jpg
20190317_143616.jpg
20171102_131757.jpg

De Gaia Hoeve

September 2014 werd de Gaia Hoeve met haar multifunctionele ruimtes in gebruik genomen. Deze zijn geschikt voor allerhande begeleidingen en bijeenkomsten. Sindsdien staan onze deuren wagenwijd open om ook jou te ontvangen. Voel je welkom bij de Gaia Hoeve!

 

 

Missie

Meer licht brengen, waardoor er ruimte voor zachtheid, liefde en verbinding kan ontstaan, dat is mijn zielsverlangen. Voor mijn gevoel begint dit met bewustwording, healing, zelfliefde en acceptatie. Door je te begeleiden in jouw persoonlijke proces van bewustwording hoop ik een verschil te maken!


Wat hebben wij te bieden?

Sluit jouw missie aan bij die van mij en ben je op zoek naar een locatie voor ceremonies of workshops, dan verhuur ik de Gaia Hoeve graag aan jou. Zoek je een praktijkruimte? Wil je een weekend lang privé yogales ervaren met een zelf samengestelde groep? Zou je met vrienden of familie een (wandel-)meditatieweekend willen beleven? Overnachten nadien is geen probleem!
Naast de ruimte die er is voor jouw wensen en ideeën, zijn er ook regelmatig door ons georganiseerde activiteiten terug te vinden op deze pagina. Voor aanvullende informatie staan we je graag te woord. We zijn te bereiken op telefoonnummer 06-10011682 of via gaiahoeve@gmail.com

De Gaia Hoeve levert maatwerk! Prijzen zijn dan ook afhankelijk van jouw wensen en onze mogelijkheden. Alles vooraf in goed overleg. Bel gerust voor informatie en/of een kennismakingsgesprek!


Locatie en faciliteiten

De Hoeve biedt slaapruimte voor maximaal 8 personen. De twee hoge, lichte behandel-, annex slaapvertrekken op de eerste verdieping, zijn voorzien van 2-persoons bedstedes (1.40 x 2.00) en een lits-jumeaux. De luxe badkamers zijn smaakvol ingericht en voorzien van een douche en toilet. Eén van de badkamers is tevens uitgerust met een ligbad.

Op de begane grond bevindt zich een grote ruimte waarin allerhande bijeenkomsten kunnen worden georganiseerd. De ruimte is 4.76 m. bij 7.36 m. en is voorzien van vloerverwarming. De van plafond tot vloer reikende ramen en deuren zorgen voor ruime inval van daglicht.
Aan de achterzijde van deze ruimte zitten openslaande deuren naar een grote, overdekte, veranda. In deze sfeervolle 'buitenkamer' staat een houtkachel. Brandhout, en kruiden, voor een aangenaam geurend en knapperend vuurtje zijn verkrijgbaar. Een grote, massief houten tafel biedt plaats aan 8/10 personen en rondom de kachel staat een fijne lounge set. Hierop kun je 's-avonds, onder een dekentje, ontspannen genieten van de stilte en een lekker glas wijn of thee.

Weer even terug in de binnenruimte komt je via een sierlijke schuifdeur in de keuken. Aan de grote keukentafel kunnen maximaal 8 personen plaatsnemen. De keuken is volledig uitgerust met alles wat een goede keuken nodig heeft. De volledige keukeninventaris is opvraagbaar. Mocht je vervolgens nog iets missen dan wordt gezocht naar aanvulling.

Er is een toiletruimte aanwezig op de begane grond. In de hal van de entree is een royale ruimte voor het opbergen van jassen, tassen en koffers.
Verder bevindt zich aan de kant van deze entree een drietal afgescheiden terrassen met tuinmeubilair. Hier kun je ook gebruik van maken.


Nieuwsgierig geworden? Bel of mail voor een kennismaking en laat je verrassen door de veelzijdigheid van de Gaia Hoeve. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-10011682 of via gaiahoeve@gmail.com

GRAAG TOT ZIENS!

20190922_141553.jpg
20160417_125323.jpg

De omgeving

De Gaia Hoeve bevindt zich op het privéterrein van onze melkgeitenhouderij. Aan de rand van het pittoreske Hurwenen, en op loopafstand van de adembenemende uiterwaarden van de Waal, word je opgenomen in de groene stilte van dit verborgen Gelderse pareltje. De omgeving leent zich uitstekend voor eindeloze wandelingen. Onderweg word je niet zelden verrast door de gracieuze vleugelslag van menig ooievaarskoppel, en kun je genieten van de vele prachtige vergezichten. De Hanzestad Zaltbommel bevindt zich op 10 autominuten rijden van Hurwenen, en het bourgondisch 's-Hertogenbosch ligt op slechts 15 minuten afstand van de Gaia Hoeve. Vervoer van en naar het station Zaltbommel geen probleem, desgewenst zijn er ook fietsen beschikbaar. Kijk voor meer informatie over de omgeving bijvoorbeeld eens op http://www.tripzaltbommel.nl.

Uiteraard kun je tijdens je verblijf op de Gaia Hoeve met al je vragen en wensen terecht bij mij en mijn man, Alexander.

Onze melkgeitenhouderij, veiligheid en gezondheid

 

Van der Schans Melkgeiten is een gerenommeerde, gecontroleerde, melkgeitenhouderij. Aangewakkerd door (vaak negatieve en gekleurde) berichtgevingen in de media rijzen er herhaaldelijk vragen over de risico's, binnen ons bedrijf en de nabije omgeving, ten aanzien van Q-koorts. Om die eventuele vragen en mogelijke zorgen op voorhand weg te nemen wil ik daar even kort bij stilstaan. Onze melkgeitenhouderij staat onder strenge controle van de overheid. Binnen ons bedrijf is nooit sprake geweest van besmetting en al onze geiten zijn preventief ingeënt. Wij voeren een verantwoord beleid en houden ons exact aan de richtlijnen van de overheid. Wij vinden onze gezondheid, en die van onze kinderen, net zo belangrijk als (jij) die van jou! Dus wees gerust!

bottom of page