top of page

Over Irmgard

Al op jonge leeftijd merkte ik dat mijn betrokkenheid bij anderen, in alles terugkeerde. Door goed te luisteren, invoelend te zijn en nieuwe inzichten te helpen creëren kon ik dan ook bij herhaling iets voor een ander betekenen. Ik werd mij bewust van mijn helder-, voelende, wetende en helende vermogens. Met dit inzicht begon mijn zoektocht op spiritueel en energetisch gebied.

Gaandeweg het prachtige proces van mijn persoonlijke ontwikkeling lukte het me om, naast mijn zelfinzicht en bewustwording, ook ondersteunend breder ontwikkeld te raken. Het leven diende zich in alle vormen aan en maakte dat ik groeide en energetisch in een rustige kracht terechtkwam.
Om deze kracht verder te ontwikkelen en om te zetten naar methodische, werkbare (be-)handelingen volgde ik de hieronder
vermelde opleidingen. Ook heb ik na deze opleidingen als docent bij het Noorderlicht-Centrum veel ervaring opgedaan.

Uiteindelijk hebben ervaring en opleiding er voor gezorgd dat ik een breed ontwikkeld healer en coach ben geworden. En zo is het me gelukt om van mijn natuur, die van het helpen en ondersteunen, mijn vak te maken. Met liefdevolle aandacht en overgave kan ik nu op professionele wijze een waardevol verschil maken in de zoektocht naar een antwoord op alle mogelijke, innerlijke (levens-)vragen.


En verder over Irmgard...

Naast mijn werkzaamheden als energetisch healer, klank healer en coach ben ik moeder van drie prachtige kinderen. Gelukkig getrouwd met Alexander en eindverantwoordelijk boekhouder voor onze melkgeitenhouderij. Ik geniet enorm van het leven en de verassingen in elke dag. Bijna dagelijks ben ik te vinden in de uitgestrekte uiterwaarden langs de Waal. Waar ik graag lange wandelingen maak met onze hond. Opgenomen in de natuur voel ik me daar helemaal in mijn element....
 

IMG-20190915-WA0031.jpg

Mijn werkwijze

Als spiritueel energetisch healer, klank healer en coach werk ik intuïtief, vanuit jouw hulpvraag. Deze hulpvraag kan heel divers zijn, denk bijvoorbeeld aan vermoeidheid, stress, trauma, (vastzittende-)emoties, spanning, weerstand of blokkades in denken en doen. De behandelmethoden binnen mijn sessies, zijn op jou afgestemd en kunnen variëren. Ik maak o.a. gebruik van klankschalen, stem, stemvorken, edelstenen, de tijdslijntechniek, innerlijk kind werk, Leela- en andere kaarten. Verder benut ik de kracht van etherische oliën, intuïtieve massage, chakra's, instrumenten en sjamanistische trommels en ratels. Het staat voor mij centraal dat jij weer terugkeert naar jouw basis, uitkomt bij je gevoel, en opnieuw leert gronden. Ik maak hierin graag een verschil. Want hoewel dit iets is wat je alleen zelf kunt doen, begeleid ik je hier graag bij.

Om kwaliteit te waarborgen beperk ik mij tot een totaal van twee behandelingen per dag.

 

Voel jij je uitgenodigd voor een reis naar jezelf? Ik ben graag je gids!

IMG-20191202-WA0000.jpeg

 
Alles is Energie. Energie is trilling. Ieder deel van ons lichaam heeft zijn eigen ideaaltrilling. Ofwel het trillingsniveau waarop ons lichaam of een deel daarvan het best functioneert. Door allerlei factoren, zoals bijvoorbeeld (vastzittende) emoties, stress, trauma’s, en straling, kan deze trilling uit balans raken. Bij energetische therapie wordt het lichaam gestimuleerd de ideaaltrilling te herstellen en de natuurlijke balans weer terug te vinden. Er wordt gewerkt op fysiek, mentaal, spiritueel en energetisch niveau. Een verstoring van energie werkt immers op alle niveaus door en zo ook het her-balanceren ervan.

IMG-20200216-WA0016.jpg

Energetisch?

Mijn achtergrond

Opleidingen:

  • Theta healing Basis DNA & Advance DNA bij Annemiek Coenen (2021)

  • Basistraining 1 Sjamanisme bij Peter de Haan (2016)

  • Energetisch Aura Healer en spiritueel Kristal Chirurg bij Noorderlicht-Centrum (2010-2011)

  • Spiritueel Energetisch Therapeut, Healer, en Coach bij Noorderlicht-Centrum (2009-2011)

  • Stemvork en Kristal Therapeut bij Noorderlicht-Centrum (2008-2009)

  • Yoga opleiding bij Stichting Yoga en Vedanta (2008 - niet afgerond)

  • Shamballa Basic™ Master Healer bij Ingrid van Boekel (2008)

  • Terra-Mai™ Reiki I & II Healer bij Iet de Bruyn-Klink en Ilse de Bruyn (2007)
     

20180712_201816_024_01.jpg
bottom of page